Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger betrokken bij World Vision, één van de grootste ontwikkelingsorganisaties ter wereld. Tijdens onze huwelijksreis in 2007 bezocht ik met mijn echtgenote onze eigen sponsorkinderen in Guatemala. Een bijzondere ervaring die ons nog enthousiaster maakte voor deze professionele organisatie!

Daarnaast ben ik betrokken bij DoorBrekers een eigentijdse relevante kerk die in haar zeventienjarig bestaan is gegroeid van ca 80 naar 2.500 bezoekers, die wekelijks samenkomen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en in Amsterdam, Zwolle, Goes en Drechtsteden.

Mijn grootste hobby is het verzamelen van alles wat te maken heeft met zeezenders die in de tweede helft van de vorige eeuw actief waren vanaf schepen in internationale wateren. De bekendste "radiopiraat" voor de Nederlandse kust was Radio Veronica. De verzameling in mijn eigen studio bestaat uit duizenden uren geluidopnames, stickers, posters, t-shirts etc.

Ik tennis aktief, kijk graag naar wielrennen, schaatsen en voetbal en bezoek met mijn echtgenote regelmatig wedstrijden in binnen- en buitenland inclusief eindtournooien van "Oranje" zoals de WK's in Zuid Afrika in 2010 en Brazilie in 2014.

Twitter

Follow AlbatrosBeheer on Twitter Linkedin

Vliegersvelderlaan 43
3771 XE Barneveld
+31622380680

info@albatrosbeheerbv.nl

Presentatie Eurofinance Budapest 15 Oktober 2014

CV Nederlands
CV English
Vrije tijd

Algemene Voorwaarden

Ik wil graag meer weten over: